Izrada internet prodavnice

Stalnim usavršavanjem i praćenjem novih tehnologija u izradi sajta, internet prodavnice i pružamo maksimalno kvalitetnu uslugu na polju web dizajna, web programiranja i izrade sajta po veoma pristupačnim cenama.

Izrada internet prodavnice

Avani web dizajn |Izrada internet prodavnice

Izrada internet prodavnice ili web shopa je kopleksan process u kome je neophodna dobra komunikacija sa klijentom. Našim klijentima pružamo punu uslugu, od početnih konsultacija i planiranja izrade internet prodavnice, predloga tehnologija neophodnih za izradu internet prodavnice do podrške i obuke nakon izrade internet prodavnice.

Prilikom izrade internet prodavnice, radi se analiza trzista, klijenata, konkurencije, opcije dostave i slično, kako bi se storila što bolja slika o budućoj prodavnice.

Prilikom izbora programskih jezika za izradu Vašeg sajta, pružamo Vam stručan savet u skladu sa potrebama Vašeg poslovanja.


anavi-web-dizajn

Portfolio Avani web dizan

Šta podrazumeva kvalitetna izrada internet prodavnice?

Vaša internet prodavnice treba da bude pregledna, da se brzo učitavaju sve stranice i da ima dobru posećenost.

Koje su faze u izradi internet prodavnice?

Izrada web sajta obuhvata tri osnovne faze: vizuelni izgled internet prodavnice - web dizajn, realizacija web dizajna - izrada internet prodavnice, punjenje prodavnice proizvodima, testiranje internet prodavnice, optimizacija internet prodavnice - SEO optimizacija.

Izrada internet prodavnice i vrste internet prodavnice

1. Izrada PHP internet prodavnice

  • Izrada sajta u HTML programskom jeziku je idealan za mala i srednja preduzeća, kao i za web prezentaciju sebe i svog posla ukoliko ne postoji česta potreba za promenom sardžaja sajta.
  • Glavne prednosti HTML sajta su velika brzina učitavanja, brza optimizacija i velika sigurnost, tj. HTML sajt je nemoguće hakovati, preuzeti, oboriti i sl.
  • HTML sajt nije previđen da klijent sam menja sadržaj na svom sajtu, već programer unosi izmene direktno u kodu.

2. Izrada CMS internet prodavnice

  • Izrada CMS (Content Management Sistem) internet prodavnice predstavlja kombinaciju većeg broja programskih jezika, a jedan od najpoznatijih je WordPress platforma.
  • WordPress internet prodavnice pružaju gotove teme (web dizajn), administrativni interfejs za kreiranje, upravljanje i navigaciju i mogućnost implementacije raznih multimedijalnih sadržaja i gotovih modula.
  • WordPress internet prodavnica pruža mogućnost da klijent sam menja sadržaj na svom sajtu, ali je potrebno da prođe osnovnu obuku, koju mu omogućavaju stručna lica.
  • WordPress internet prodavnica traži redovan nadzor zbog ažuriranja same Wordpress platforme i modula koji su aktivirani na sajtu, jer ukoliko se ne vrši redovni update dolazi do sigurnosnih propusta i ugrožavanja internet prodavnice.