Izrada sajta

Stalnim usavršavanjem i praćenjem novih tehnologija u izradi sajta pružamo maksimalno kvalitetnu uslugu na polju web dizajna, web programiranja i izrade sajta po veoma pristupačnim cenama.

Izrada sajta

Avani web dizajn |Izrada sajta

Izrada sajtova predstavlja web prezentaciju odabranog web dizajna korišćenjem različitih programskih jezika HTML/ (XHTML), CSS i PHP. Našim klijentima pružamo punu uslugu, od početnih konsultacija i planiranja izrade web sajta, predloga tehnologija neophodnih za izradu sajta do podrške i obuke nakon izrade sajta.

Prilikom izrade sajta, vodimo računa o potrebama klijenata i klijentima pružamo maximum za njihov budžet. Izradu sajta baziramo na Vašim instrukcijama, kao i na pojedinostima koje klijent zahteva i specifičnostima Vašeg biznisa.

Prilikom izbora programskih jezika za izradu Vašeg sajta, pružamo Vam stručan savet u skladu sa potrebama Vašeg poslovanja. Takođe, pružamo Vam mogućnost izrade Facebook poslovne stranice u cilju bolje promociju Vašeg brenda, proizvoda i usluga.


anavi-web-dizajn

Portfolio Anavi web dizan

Šta podrazumeva kvalitetna izrada sajta?

Vaš sajt treba da bude pregledan, da se brzo učitavaju sve stranice i da ima dobru posećenost.

Koje su faze u izradi sajta?

Izrada web sajta obuhvata tri osnovne faze: vizuelni izgled sajta - web dizajn, realizacija web dizajna - izrada sajta, optimizacija web sajta - SEO optimizacija.

Izrada web sajta i vrste web sajta

Koja vrsta sajta je najbolja za Vas?

1. Izrada statičkog HTML sajta

  • Izrada sajta u HTML programskom jeziku je idealan za mala i srednja preduzeća, kao i za web prezentaciju sebe i svog posla ukoliko ne postoji česta potreba za promenom sardžaja sajta.
  • Glavne prednosti HTML sajta su velika brzina učitavanja, brza optimizacija i velika sigurnost, tj. HTML sajt je nemoguće hakovati, preuzeti, oboriti i sl.
  • HTML sajt nije previđen da klijent sam menja sadržaj na svom sajtu, već programer unosi izmene direktno u kodu.

2. Izrada dinamičkog PHP sajta

  • Izrada sajta u PHP programskom jeziku se preporučuje kada postoji potreba za čestom promenom sadržaja sajta ili kada je za web prikaz Vaših usluga ili proizvoda neophodan veliki broj internet stranica.
  • PHP sajt omogućava implementaciju novih, gotovih modula na web stranicama, kao što su: kursna lista, vremenska prognoza, statistika poseta, knjiga gostiju, glasanje, anketa i mnoge druge module i skripte.
  • Online prodavnice se obično rade pomoću PHP-a u kombinaciji sa MYSQL-om.

2. Izrada CMS sajta

  • Izrada CMS (Content Management Sistem) sajta predstavlja kombinaciju većeg broja programskih jezika, a jedan od najpoznatijih je WordPress platforma.
  • WordPress platforma pruža gotove teme (web dizajn), administrativni interfejs za kreiranje, upravljanje i navigaciju i mogućnost implementacije raznih multimedijalnih sadržaja i gotovih modula.
  • WordPress platforma pruža mogućnost da klijent sam menja sadržaj na svom sajtu, ali je potrebno da prođe osnovnu obuku, koju mu omogućavaju stručna lica.
  • WordPress sajt traži redovan nadzor zbog ažuriranja same Wordpress platforme i modula koji su aktivirani na sajtu, jer ukoliko se ne vrši redovni update dolazi do sigurnosnih propusta i ugrožavanja sajta.