Redizajn sajta

Stalnim usavršavanjem i praćenjem novih tehnologija u izradi sajta, internet prodavnice i pružamo maksimalno kvalitetnu uslugu na polju web dizajna, redizajn sajta, web programiranja i izrade sajta po veoma pristupačnim cenama.

Redizajn sajta

Avani web dizajn |Redizajn sajta

Redizajn sajta se vrši iz par razloga i to: Vašem sajtu treba savremeniji izgled ili nešto na sajtu nije urađeno kako treba pa se javljaju razni problemi prilikom učitavanja stranica Vašeg sajta.

Redizajn podrazumeva minimalne ili delimične promene sadržaja sajta i aplikacije na sajtu, dok totalni redizajn podrazumeva novi web dizajn i izradu novog sajta.


anavi-web-dizajn

Portfolio Anavi web dizan

Šta je redizajn sajta?

Redizajn sajta podrazumeva delimične promene dizajna, izgleda Vašeg sajta i/ili promene sadržaja i aplikacije na Vašem sajtu, a u cilju unapređenja vidljivosti i posećenosti sajta.

Kada se radi redizajn sajta?

1. Delimični redizajn sajta

  • Delimični redizajn sajta se radi kada je izgled Vašeg sajta zastareo, pa viŠe nije privlačan za internet posetioce, što dovodi do smanjene posećenosti i neadekvatne promocije Vaše firme, proizvoda i usluga.
  • Ukoliko se javljaju greške na sajtu, ili izostaje prikaz sadržaja sajta, poterebno je uraditi delimičan redizaj i otkloniti sve probleme u vizuelnom prikazu ili u programskom zapisu.

2. Totalni redizajn sajta

  • Ako imate izrađen sajt koji se ne prilagodjava prilikom prikazivanja na moblinom telefonu i drugim novijim uređajima, Google loše ocenjuje Vaš sajt i sklanja ga iz pretrage. Tada je neophodno uraditi totalni redizajn sajta kako bi Vaš saj bio vidljiv, posećen i adekvatno promovisao Vas, Vašu firmu, proizvode ili usluge.
  • Ako je Vaš sajt izrađen pre više godina, njegov programski jezik više nije usklađen sa pretraživačima i novim zahtevima web promocija, pa je potrebno uraditi potpuni redizaj sajta.