Web dizajn

Stalnim usavršavanjem i praćenjem novih tehnologija u izradi sajta pružamo maksimalno kvalitetnu uslugu na polju web dizajna, web programiranja i izrade sajta po veoma pristupačnim cenama.

Web dizajn

Avani web dizajn |web dizan

Web dizajn je dizajniranje i grafička prezentacija sadržaja prikazanog na internetu u formi web sajta i drugih web aplikacija upotrebom različitih formi medija. Web prezentacija realizuje se korišćenjem programskih jezika HTML/ (XHTML), CSS i PHP.

Web dizajn spada u prvu fazu izrade sajta. Web dizajn kao takav ne čini kompletan sajt, već samo vizuelni prikaz Vaše buduće web prezentacije koji mora da izgleda moderno, privlačno za oko i da ostavi najbolji mogući utisak na posetioce Vašeg sajta, jer "slika govori više od hiljadu reči".

Takodje je veoma bitna organizacija sadržaja koji treba da bude prikazan uredno, čitko i na pravom mestu kako bi na najbolji mogući način izrazio ono što Vi kao pojedinac ili firma želite da predstavite.


anavi-web-dizajn

Portfolio Avani web dizan

Kakav je dobar web dizajn?

Web dizaj treba da omogući preglednost i lako praćenje sadržaja web sajta.

Naše dugogodišnje iskustvo iz oblasti programiranja i grafičkog dizajna obezbediće zagarantovano dobre rezultate. Ukoliko želite da se Vaša prezentacija efektno plasira na internetu, onda ste na pravom mestu. Startujte tako što ćete zatražiti besplatnu procenu izrade Vašeg novog sajta.

Dobar web dizajn!

  • Sadržaj sajta mora biti pregledan i lak za praćenje. Posetilac ne treba da se muči kako bi našao neku stranicu. Svaka stranica bi trebala biti udaljena najviše 2-3 klika.
  • Web sajt mora biti brz za učitavanje. Prosečan korisnik čeka par sekundi, ako se ništa ne dešava, on ide dalje.
  • Vaš sajt mora biti posećen, upečatljiv i simpatičan, kako za posetioce, tako i za internet pretraživače (detaljnije o ovome na SEO optimizacija.)