Dizajn ambalaže

Dizajn ambalaže, poput kutija, etiketa, nalepnica, predstavlja vizuelni identitet i treba da ostavi upečatljiv utisak i omogući prepoznatljivost Vašeg brenda, firme ili posla.

Dizajn ambalaže, kutija, etiketa, nalepnica

Avani grafički dizajn | Dizajn ambalaže

Dizajn ambalaže, poput kutija, etiketa, nalepnica, predstavlja vizuelni identitet Vaše firme ili posla i zato je njihov dizajn veoma bitan.

Stvaranjem upečatljivog dizajna ambalaže za Vašu firmu ostvarujete posebnu promociju Vaše firme odnosno vizuelnog identiteta koji će Vas izdvojiti od konkurencije.

Avani grafički dizajn Vam nudi profesionalna i kreativna rešenja dizajna ambalaže, kutija, etiketa, nalepnica za Vašu firmu u skladu sa Vašom idejom i uvek dobijate nekoliko ponuđenih predloga izgleda ambalaže.


dizajn-ambalaze

Portfolio Anavi grafički dizan

Kakav je dobat dizaj ambalaže?

Dizajn ambalaže treba da bude originalan, jednostavan, a ipak upečatljiv, sa dobrim rasporedom elemenata poput logoa Vaše firme, informacija o Vašoj firmi i kontak podacima.

Dizajn ambalaže

1. Dizajn kutija

  • Dobar dizajn ambalažne kutije je prepoznatljivo grafičko rešenje i prenosi poruku koju Vi želite da poručite svojim klijentima. Ambalaža treba da predstavi Vaš brend, što pomaže da Vaše poslovanje ostane u centru pažnje za ljude koji će postati u kupci.

2. Dizajn nalepnica

  • Atraktivan, privlačan dizajn nalepnica sa svim relevantnim kontakt informacijama ili podacima o uslugama i proizvodima Vaše firme može privući pažnju Vašeg potencijalnog klijenta i pomoći Vam da ostanete upamćeni.

2. Dizajn etiketa

  • Za promociju Vašeg posla bitan je dizajn nalepnica, jer se putem nalepnica prenose bitne informacije o Vašoj firmi ili poslu i ostavlja profesionalan utisak kod saradnika i potencijalnih klijenata.